Dečko me je prevario

ema ena ela

Novi član
... i želi da se pomiri..
ja ga volim, ali mislim da ne mogu da prođem preko toga.. želim, ali strepeću svaki put kad negde ode.. šta da radim? :cry:

Da li je tvoj momak možda spreman da krenete na partnersku terapiju?

Bila sam u istoj situaciji i tvoje pitanje me je jako podsetilo na to kako sam se ja osećala. Volela sam ga i nisam bila spremna da završim odnos ali nisam bila spremna ni da oprostim. Dugo smo se zajedno mučili dok nismo oboje doneli odluku da ne vredi dalje.
Postavila sam ti ovo pitanje jer sam se ja dugo pitala da li bi bilo drugačije da smo išli na terapiju.

nah, verovatno je najbolej da se razidjete. u mladosti je besmileno prelaziti preko takvih stvari, prerano je za prevare, sta ce tek biti kad provedete pola zivota zajedno i na neki nacin dosadite jedno drugom

nah, verovatno je najbolej da se razidjete. u mladosti je besmileno prelaziti preko takvih stvari, prerano je za prevare, sta ce tek biti kad provedete pola zivota zajedno i na neki nacin dosadite jedno drugom

Onda bih verovatno i ja pronašla hobi.. (čitaj: sexy aferu)🤭🫣 👩‍🎤

Da li je tvoj momak možda spreman da krenete na partnersku terapiju?

Bila sam u istoj situaciji i tvoje pitanje me je jako podsetilo na to kako sam se ja osećala. Volela sam ga i nisam bila spremna da završim odnos ali nisam bila spremna ni da oprostim. Dugo smo se zajedno mučili dok nismo oboje doneli odluku da ne vredi dalje.
Postavila sam ti ovo pitanje jer sam se ja dugo pitala da li bi bilo drugačije da smo išli na terapiju.

jaoooo, ko zna šta bi tu sve isplivalo.. mislim da ne želim ni da znam..
nekako mislim da bi na terapeiju trebalo da idemo pojedinačno, da prvo svako poradi na sebi.. ne mogu da zamislim da pred njim delim baš sve što mislim i očekujem od partnera, naročito nakon što me je prevario...

Nađi nekog sa kim nećeš da strepiš ❤️
I Love You Chick GIF

jaoooo, ko zna šta bi tu sve isplivalo.. mislim da ne želim ni da znam..
nekako mislim da bi na terapeiju trebalo da idemo pojedinačno, da prvo svako poradi na sebi.. ne mogu da zamislim da pred njim delim baš sve što mislim i očekujem od partnera, naročito nakon što me je prevario...
Skroz ima smisla ovo što kažeš, teško je otvoriti se i verovati nekom ko te prevario. I da u tom slučaju individualna terapija je bolja.

Ali mislim da ne trebaš da zanemariš svoju prvu rečenicu.. ko zna šta bi isplivalo.
Prevara jeste loša i može da uništi vezu, ali možda je u vašoj vezi bilo još nekih stvari koje nisu štimale. Možda ako se pozabaviš time, bice ti lakše da odlučiš da li želiš da mu oprostiš ili ne.

Back