eva braun
Novi član
Volim ga. Stvarno je predivan. Ali ponekad poželim da... jbg.. teško mi je da izgovorim.. ali sam uspela da sebi priznam da mi nedostaje moj stari život, i sad se osećam još gore, još krivlje, svaki put kad ga pogledam.. njegove okice lepe i taj miriiiiis glave, čine da se osećam kao grooooozna majka (i ovo mi je neverovatno i zvuči zbunjujuće i ja se uopšte s tom ulogom neidentifikujem.. odvratno, zar ne?)
zato sam došla ovde, volela bih da mi neko stručan kaže da nisam užasna osoba ili da ako jesam, da me šalje na lečenje, ja ne mogu više vako, kuva mi u stomaku, plače mi se stalno, pa zbog njega nabacim osmeh, pa se osećam ko prevarant i tako od jutre do mraka, pa onda ne spavam i ako on spava i pravim se da je sve ok, jer sam navikla druge da sam takva, kao ništa mi ne treba, pa sam mislila da ću tako i majčinstvo kad ono...
zato sam došla ovde, volela bih da mi neko stručan kaže da nisam užasna osoba ili da ako jesam, da me šalje na lečenje, ja ne mogu više vako, kuva mi u stomaku, plače mi se stalno, pa zbog njega nabacim osmeh, pa se osećam ko prevarant i tako od jutre do mraka, pa onda ne spavam i ako on spava i pravim se da je sve ok, jer sam navikla druge da sam takva, kao ništa mi ne treba, pa sam mislila da ću tako i majčinstvo kad ono...